Fast frakt 79:- / Fri frakt vid 1200:- / Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Nuppusin 5 – Motion och välmående

  • 420.00 SEK
  • 400.00 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Nuppusin 5 – Motion och välmående är den femte boken i Nuppus mönsterbokserie. Denna gång får läsaren följa med på aktiviteter som träning på gym, yoga, simning och promenader på stranden, så väl på sommaren som på vintern.

Till denna bok har vi valt modeller som lämpar sig för många olika idrottsgrenar och aktiviteter. Eftersom det är av yttersta vikt då man rör på sig att kläderna känns bekväma, finns det många olika variationer på flera av mönstren så att du kan välja den modell som passar dig bäst. 

Genom att variera materialen kan du också använda samma mönster till att sy kläder med olika användningsområden - våga prova nya material: sporttrikå, softshell eller WCT! Enklast är det att börja med en T-tröja och badbyxa, men om du vill ha utmaning välj då att sy i softshell eller sy en dragkedja i slät sporttrikå. Flera av plaggen kan även sys i mera bekanta material som trikå och stretchcollege.    

 I boken finns bl.a. mönster till baddräkt och bikini för damer, badbyxa för herrar och pojkar samt baddräkt och gympadräkt för flickor. Det finns också mönster till en UV-dräkt för barn. För damer finns även bl.a. två olika tränings-toppar, en yogabyxa, två olika shorts, en klänning som passar till stranden samt en jacka i softshell eller WCT.   

 Mönstren är i storlek 34–52 för dam, storlek 46–60 för herr och storlek 62/68–158 för barn beroende på modell. 

Nuppus mönster är endast avsedda för privat bruk.